Budapesten, vidéken új panelek épülhessenek! Mérsékelt demokrata állásfoglalás!
Dátum: 2017. June 09. Friday, 07:42
Rovat: Életmód és társadalom


Lassan kialakulnak a panelgenerációk, ahol egy körzetben, egymáshoz közel több panellakásban élnek a család generációi.

 

Mérsékelt demokrata politika évek óta megfogalmazza a panelgyártás leállításának kritikáját, a panel lakótelepek korszerű módon való újraépítésének megszervezése politikai igényét.

Népesedés felgyorsítása, a panellakások újraépítésével jól koordinálhatóan összekapcsolható mérsékelt demokrata gondolkodással! Mérsékelt demokrata megfogalmazásban: A panel korszerű módon is megépíthető, a tömeges lakásigényekhez újra fel kell állítani egy modernebb módon a házgyárakat Budapesten, de a hagyományaival rendelkező nagyvárosokban!

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus álláspontja: ” A panellakásokban élők ma a népesedésben tartalékot képeznek, munkavállalásban legaktívabb társadalmi csoportok. Számukra otthonuk megőrzése, vagy kicserélése rendkívül kedvező módon alapkövetelmény a mindenkori politikától!  Számukra is nyugodt, szabad és biztonságos országgá kell tenni Magyarországot!”

 A cikk tulajdonosa: Budapesti Polgár Info - Korszerű mérsékelt konzervatív politika, kortárs haladó közép politika a fővárosban!
http://www.budavar.polgarinfo.hu

A cikk webcíme:
http://www.budavar.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=869